FULL-SERVICE BRANDING AND INNOVATION AGENCY

We design and build beautiful digital products that make a difference

Our principal mission is to create unique, digital experiences for brands who are prepared to make an impact. Lacinia quis vel eros donec ac odio tempor orci. Enim neque tincidunt vitae.

image

We like to challenge our skills and experience by working with a diverse range of businesses

Our motivation is to find new ways to connect with people through bold ideas and experiences. Working with Amber Six means you meet and work with the creators.

UI Design

90%

Consulting

70%

Web Development

80%

Delphine Beauchamp

CANADA
Andi gjithmonë përgjigjet në kohën e duhur, dëgjon nevojën tuaj dhe punon me profesionalizëm. Jua rekomandoj!

James Dowling

AUSTRALIA
Andi është projektuesi më i mirë me të cilin kemi punuar ndonjëherë! Ky projektues jo vetëm që prodhon punë të shkëlqyeshme, por është i durueshëm, mirëkuptues dhe akomodues. Ne kemi qenë vërtet të lumtur me punën unike dhe të përshtatshme që kemi marrë nga dy punët tona të fundit nga Andi dhe do t'i rekomandojmë shërbimet e tyre për këdo.

Kyle Bolt

UNITED KINGDOM
Shumë i rekomanduar! Andi është një projektues profesional, shumë i shpejtë, me shumë vëmendje në detaje dhe i shkëlqyeshëm me komunikimin.

Daniel Hediger

SWITZERLAND
Andi dha një dizajn profesional dhe të pastër, në pikën specifike të specifikimeve të mia. Ai i dorëzoi ndryshimet e kërkuara shpejt, dhe unë mezi po pres të punoj përsëri me të.

Ignas

LITHUANIA
Andi bëri një punë të shkëlqyeshme, dizajn të bukur, vetëm atë që duhej. Puna e shkëlqyeshme, zbatimi i shpejtë i ndryshimeve të kërkuara. Rekomanduar definitivisht për të gjithë ata që duan një dizajner të nivelit të lartë.
WE CRAFT A THOUGHTFUL, CUSTOM APPROACH TO EACH PROJECT.

We make the complex simple

Ecommerce

Our prerogative is to help startups develop their ideas into cutting-edge products and apps that customers love. We create. Give us a sketch, we’ll deliver a product.

UX Design

Our prerogative is to help startups develop their ideas into cutting-edge products and apps that customers love. We create. Give us a sketch, we’ll deliver a product.

Application Interfaces

Our prerogative is to help startups develop their ideas into cutting-edge products and apps that customers love. We create. Give us a sketch, we’ll deliver a product.

Web Design

Our prerogative is to help startups develop their ideas into cutting-edge products and apps that customers love. We create. Give us a sketch, we’ll deliver a product.

Seo / Sem

Our prerogative is to help startups develop their ideas into cutting-edge products and apps that customers love. We create. Give us a sketch, we’ll deliver a product.

Development

Our prerogative is to help startups develop their ideas into cutting-edge products and apps that customers love. We create. Give us a sketch, we’ll deliver a product.