The easiest way to collect customer feedback. Allow your customers to express their ideas

Amber App provides a central feedback board for your projects. You can connect multiple sources of ideas using integrations.

Product design workflow — connected

Seamlessly communicate, gather feedback, and move projects forward. Consetetur sadipscing elitr sed diam nonumy eirmod tempor invidunt.

Beautifully collect and present designs, inspiration, and more.
Seamlessly communicate, gather feedback, and move projects forward.
Explore your team’s best ideas on a digital whiteboard.
Create rich interactive prototypes.
image
image

All brand and UX components are managed in a single place

Work With Any Team

Consetetur sadipscing elitr sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

Always In Sync

Consetetur sadipscing elitr sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

A Productivity Platform

Consetetur sadipscing elitr sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

image

Getting feedback from clients

The basics of giving feedback using this app

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui erat officia deserunt mollit anim id est laborum. Ornare malesuada fames amet est. In cursus turpis massa tincidunt dui.

How you can change the password

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui erat officia deserunt mollit anim id est laborum. Ornare malesuada fames amet est. In cursus turpis massa tincidunt dui.

How to get better feedback from your clients

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui erat officia deserunt mollit anim id est laborum. Ornare malesuada fames amet est. In cursus turpis massa tincidunt dui.

AVOID THE ENDLESS EMAILS AND LENGTHY REVISIONS

Be on the same page with your clients. Bring design into every conversation.

Integrate the apps your team already uses directly into your workflow

WE APPRECIATE FEEDBACKS FROM OUR CUSTOMERS

What our customers are saying

Delphine Beauchamp

CANADA
Andi gjithmonë përgjigjet në kohën e duhur, dëgjon nevojën tuaj dhe punon me profesionalizëm. Jua rekomandoj!

James Dowling

AUSTRALIA
Andi është projektuesi më i mirë me të cilin kemi punuar ndonjëherë! Ky projektues jo vetëm që prodhon punë të shkëlqyeshme, por është i durueshëm, mirëkuptues dhe akomodues. Ne kemi qenë vërtet të lumtur me punën unike dhe të përshtatshme që kemi marrë nga dy punët tona të fundit nga Andi dhe do t'i rekomandojmë shërbimet e tyre për këdo.

Kyle Bolt

UNITED KINGDOM
Shumë i rekomanduar! Andi është një projektues profesional, shumë i shpejtë, me shumë vëmendje në detaje dhe i shkëlqyeshëm me komunikimin.

Daniel Hediger

SWITZERLAND
Andi dha një dizajn profesional dhe të pastër, në pikën specifike të specifikimeve të mia. Ai i dorëzoi ndryshimet e kërkuara shpejt, dhe unë mezi po pres të punoj përsëri me të.

Ignas

LITHUANIA
Andi bëri një punë të shkëlqyeshme, dizajn të bukur, vetëm atë që duhej. Puna e shkëlqyeshme, zbatimi i shpejtë i ndryshimeve të kërkuara. Rekomanduar definitivisht për të gjithë ata që duan një dizajner të nivelit të lartë.