Le të fillojmë projektin tuaj
Ofroj strategji marke dhe shërbime këshillimi për marketing për sipërmarrësit dhe startup-et që duan të rrisin biznesin e tyre.

Pasioni im dhe të kuptuarit e grafik dizajnit më bënë të filloj këtë sipërmarrje për të ndihmuar kompanitë përmes User Interface që duan të përmirësojnë praninë e tyre në internet. Jo vetëm UI, por edhe përvoja e përdoruesit u bë një rol i rëndësishëm për t’u ndarë me klientët e mi. Kjo më bëri të lidhesha me një bazë klientësh shumë të gjerë nga të cilat mund të mësoja dhe të pasuroja veten time.

Tani ofroj një paketë të plotë për këdo që dëshiron të ketë rezultate më të mira në internet, jo vetëm vizual, por gjithashtu edhe nga një perspektivë e sjelljes së përdoruesit.

image
Andi Gugu
FREELANCER & SUBCONTRACTOR
JU NDIHMOJE DHE JU MBESHTES NE RRITJEN TUAJ

Çfarë mund t'ju ofrojë?

Konsultim

Me një përmbledhje UX mund të vëreni të gjitha çështjet që mund të kenë një ndikim negativ në produktin tuaj dhe të rrisni vlerën e biznesit të tij.

Branding

Shërbimet e dizajnit variojnë nga ideimi, deri te dizenjimi UI & UX, kërkimi, rishikimi i produkteve dhe marka dixhitale.

App Design

Ndërtoni aplikacione mobile të dizenjuar dhe të optimizuara mirë me një UX perfekt për iOS dhe Android.

Projektim Web

Zhvilloni një faqe interneti inovative, funksionale, të shpejtë dhe të besueshme. Fito interesin dhe besimin e përdoruesve të rinj.

UI Design

Produktet e suksesshme nuk janë vetëm vizualisht tërheqës për audiencën tuaj, por gjithashtu janë përshtatur për nevojat e përdoruesve.

Social Media

Përgjigjuni ndaj ndryshimit të shpejtë të nevojave të tregut dhe qëndroni dy hapa përpara nga konkurrentët tuaj në mediat sociale.

NJE PYETJE E THJESHTE

Pse Bizneset punësojnë Profesionistë të pavarur?

Kompanitë të cilat përshtaten dhe ndryshojnë kanë dorën e sipërme, dhe për ato kompani që kanë nevojë për ekspertë, përgjigja është të punëssh profesionistët e pavarur.

Të lirë dhe çmim të arsyeshëm
Punësoni ekspertë specifikë
Punësim sipas nevojës
Dorëzimi i shpejtë
Inovativ në ide
image
FJALET E MIRA DUHEN NDARE ME TE GJITHE

Çfarë thonë klientët e mi

Delphine Beauchamp

CANADA
Andi gjithmonë përgjigjet në kohën e duhur, dëgjon nevojën tuaj dhe punon me profesionalizëm. Jua rekomandoj!

James Dowling

AUSTRALIA
Andi është projektuesi më i mirë me të cilin kemi punuar ndonjëherë! Ky projektues jo vetëm që prodhon punë të shkëlqyeshme, por është i durueshëm, mirëkuptues dhe akomodues. Ne kemi qenë vërtet të lumtur me punën unike dhe të përshtatshme që kemi marrë nga dy punët tona të fundit nga Andi dhe do t'i rekomandojmë shërbimet e tyre për këdo.

Kyle Bolt

UNITED KINGDOM
Shumë i rekomanduar! Andi është një projektues profesional, shumë i shpejtë, me shumë vëmendje në detaje dhe i shkëlqyeshëm me komunikimin.

Daniel Hediger

SWITZERLAND
Andi dha një dizajn profesional dhe të pastër, në pikën specifike të specifikimeve të mia. Ai i dorëzoi ndryshimet e kërkuara shpejt, dhe unë mezi po pres të punoj përsëri me të.

Ignas

LITHUANIA
Andi bëri një punë të shkëlqyeshme, dizajn të bukur, vetëm atë që duhej. Puna e shkëlqyeshme, zbatimi i shpejtë i ndryshimeve të kërkuara. Rekomanduar definitivisht për të gjithë ata që duan një dizajner të nivelit të lartë.
image

Le të flasim për idetë tuaja!

Pavarësisht se duhet të krijoni idenë për një produkt krejtësisht të ri ose të vlerësoni cilësinë e një tashmë ekzistues; Unë jam këtu për t'ju ndihmuar.